by Tiberiu C.

ROSE@FAMP

 

Responsabilitate, Originalitate, Sustenabilitate și Etică

 

Stimati studenti,

 
Facultatea de Administratie si Management Public implementeaza proiectul  ROSE@FAMP ce are ca scop familiarizarea studentilor din anul I cu mediul academic si cu valorile specifice acestuia: responsabilitate, performanta, etica, competitivitate, sustenabilitate etc.
 
In cadrul proiectului puteti beneficia pe parcursul primului an de studii (anul universitar 2020-2021) de o serie de  activitati menite sa faciliteze tranzitia de la liceu la mediul academic. Astfel, aceia dintre dvs. care isi manifesta interesul si se inregistreaza in grupul tinta (completeaza formularul disponibil la Secretariatul FAMP, sala 0035) au acces la:
activitati remediale;
- activitati de indrumare si tutorat;
- activitati de consiliere si orientare in cariera;
- activitati de dezvoltare a competentelor socio-emotionale;
- vizite de studii in companii si institutii publice;
- workshopuri integrate de dezvoltare a competentelor soft-skills.
 
Va supunem atentiei in atasament calendarul ( secțiunea AVIZIER) dupa care se vor derula aceste activitati pe parcursul Semestrului I
 
Precizare foarte importanta: Va recomandam sa fiti selectivi, sa va alegeti acele categorii de activitati/beneficii create in cadrul proiectului care corespund cel mai bine intereselor si asteptarilor dvs. 
Fiti activi, responsabili si implicati-va in cat mai multe dintre activitatile proiectului, pentru ca ele va vor ajuta in mod real sa raspundeti  provocarilor din anul I de studii.
 
Pentru orice nelamuriri/neclaritati va puteti adresa cu incredere cadrelor didactice care sustin activitatile remediale sau directorului de proiect (Burcea Stefan).
 
Va dorim succes si va asteptam la activitatile remediale!
 
Echipa de implementare a proiectului ROSE@FAMP
15 octombrie 2020
Activități remediale pentru studenții din anul I, RU

Fiecare carieră începe cu o educație bună

edukacja 

Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi

o puteţi folosi pentru a schimba lumea.

– Nelson Mandela

AVIZIER

Don't worry

be FAM(P)ILY!