by Tiberiu C.

ROSE@FAMP

 

Responsabilitate, Originalitate, Sustenabilitate și Etică

 

Stimați studenți,

 
Facultatea de Administratie si Management Public implementeaza proiectul  ROSE@FAMP ce are ca scop familiarizarea studentilor din anul I cu mediul academic si cu valorile specifice acestuia: responsabilitate, performanta, etica, competitivitate, sustenabilitate etc.
 
In cadrul proiectului puteti beneficia pe parcursul primului an de studii (anul universitar 2020-2021) de o serie de  activitati menite sa faciliteze tranzitia de la liceu la mediul academic. Astfel, aceia dintre dvs. care isi manifesta interesul si se inregistreaza in grupul tinta (completeaza formularul disponibil la Secretariatul FAMP, sala 0035) au acces la:
- activitati remediale;
activitati de indrumare si tutorat;
- activitati de consiliere si orientare in cariera;
- activitati de dezvoltare a competentelor socio-emotionale;
- vizite de studii in companii si institutii publice;
- workshopuri integrate de dezvoltare a competentelor soft-skills.
 
Va supunem atentiei in atasament calendarul ( secțiunea AVIZIER) dupa care se vor derula aceste activitati pe parcursul Semestrului I
 
Precizare foarte importanta: Va recomandam sa fiti selectivi, sa va alegeti acele categorii de activitati/beneficii create in cadrul proiectului care corespund cel mai bine intereselor si asteptarilor dvs. 
Fiti activi, responsabili si implicati-va in cat mai multe dintre activitatile proiectului, pentru ca ele va vor ajuta in mod real sa raspundeti  provocarilor din anul I de studii.
 
Pentru orice nelamuriri/neclaritati va puteti adresa cu incredere tutorilor (cadrelor didactice desemnate), expertului responsabil pentru activitatile de tutorat (Neleapca Lucica) sau directorului de proiect (Burcea Stefan).
a dorim succes si va asteptam la activitatile de indrumare si tutorat!
 
Echipa de implementare a proiectului ROSE@FAMP
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 octombrie 2020
Activități de îndrumare și tutorat pentru studenții din anul I, AP

Fiecare carieră începe cu o educație bună

edukacja 

Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi

o puteţi folosi pentru a schimba lumea.

– Nelson Mandela

AVIZIER

Don't worry

be FAM(P)ILY!